PS.


Bow back top

Såg på en bloggares blogg igår om att hon hade gjort bow back top som det då heter. Så försökte på mig att göra det, tyckte att det såg grymt snyggt ut. Haha, fast det var ju första gången för mig så kan ju inte säga att det blev så jättebra. Men ska pröva och göra om en till tröja till det imorgon. Hoppas att det blir bättre då;)

 

detailed-cross rivets

Tycker att det är så tråkigt med ett par helt vanliga shorts, så gjorde om mina svarta igår. Tog först fram en sax och ett rivjärn och gjorde lite hål. Sedan så satte jag fast ett kors med hjälp av nitar och två nitar på andra sidan. Det blev faktiskt riktigt snyggt!

dagens outfit


let's go!

från 8.20 till ungefär 12(?) ska vi spela innebandyturnering i skolan. 7-9. haha, nu jääklaaar assåååå! nej, men det ska bli jäkligt kul:)
 

SOO FREAKING TRUE!!!

http://www.youtube.com/watch?v=bB2be7IY6k8&feature=share&list=ULbB2be7IY6k8
Tryyyck på länken!

christmas feeling

Började lite i förväg för att egentligen så ska vi ta fram julpynten och så på Lördag men började lite idag. Men det är ju så himla mysigt, åh! älska jul!!! Har även börjat lyssna på julmusik. Och precis ätit glögg med pepparkakor, ost och julskum (fick inte med det på bild). Kan det inte bara bli den 24:e December nuuuu!!!

yellow and pink-not serious!!!


swedish house mafia

Ska ju få en Iphone nu i veckan, så har redan börjat att kolla på snygga skal. Hittade det här azum skalet på en hemsida. Så grymt snyggt. Tomten snälla? haha
 

inspoo

Såg på en modebloggares blogg att hon hade på sig korta tights över tights. Så klippte sönder ett par gamla och whalla! Hehe, ni ser ju resultet ifrån dagens outfit idag. Rätt så snyggt ändå, en ny detalj (eller vad säger man??)

style by stina

Har gjort klart mina tights i skolan nu, vet inte riktigt vad jag ska säga om själva mönstret eller tyget. Hehe, men fick inte ta något typ så ah..det fick bli det. Men det var la lite coolt sisådär. Haha. Men det var faktiskt riktigt kul att göra ett par tights, kanske att jag gör ett par till?;)

dagens outfit


my babe

ÄNTLIGEN! så har mamma (hon står för det ahhah) beställt nya telefoner till mig och mina systrar Iphone 4s. Så jäkla länge jag har väntat och äntligen säger jag bara!!! den kommer i veckan! can't wait! :DDDD Fast vet inte vilken färg som det kommer att bli, men whatever still a Iphone 4..så bättre bloggning, instagram (!!) och twitter jaaaooooooo!! Men lovar att det inte kommer att bli sådana där slarvblogginläggifrånmobilen. Ni fattar ;)

mat + kemi=great

Är klar nu med so:n men ska även ha kemiprov på måndag. Så ah, kan lika med köra det med nu. haha. har även fått i mig lite mat nu med, gröt m hallon. mumma!

KISS


dear santa...clothes!!

En till sak som jag önskar mig är ofc kläder, har kollat på en massa kläder som I like alooot. På internetet då..:)

study....and study

Yes, rubriken stämmer. Måste plugga för har so prov imorgon. Jippie säger vi till det jaaoo eller??. hörs sen

tumblr random

 

dear santa...ugg's!!!!!

Tänkte göra såhär att jag lägger upp i olika inlägg vad jag önskar mig i julklapp så blir det kanske lite roligare. Först och främst vill jag ha dom här uggsen så freaking much!!!!har önskat och velat ha dom så otroligt länge. Så snälla, dear santa..

Tumblr_me27myfk5w1qmbt9lo1_500_largeTumblr_m8tfm6uzfp1rxmplto1_500_largeGlitter_20gold_20ugg_20girls_20sequin_20boots-i50653_largeTumblr_md3k65mr2o1r0m0k4o1_500_largeTumblr_mdc1zpulks1qm7k7ao1_500_large228936_157488481055719_1017630349_n_large
Tumblr_mcep04gscc1rg1uv3o1_1280_largeTumblr_m20rd5y85s1rnkqs1o1_500_large
418065_393933203969061_157075840988133_1483568_1370140441_n_largeTumblr_lv8o01nyad1qbaxbfo1_500_large

can u see it???

Har tagit bort mina flätor nu, kändes som om att jag hade haft dom tillräckligt länge..vilken feeling efter att jag tog ut dom, haha. Håret känns mycket ''friare'' nu (ha, hur säger man?)

PS. Jag gillar att ta bilder i mina nya jacka som ni kanske märker. Wierd, neeerååå

a dream

När jag blir stor så har jag en massa saker som jag ska göra, en av dom är att ha en egen mode tidning. Som sofi fahrman. Hon lever feta drömlivet.
 

önskad video: smink video

vet inte varför kvalitén blir så dålig? aja..det får bli bra :) lite fel här och där, men det är ju standard för mig så. hahah.

egendesignade

Designade paket tändstickor, haha visst blev dom lite balla?;) lite random men en kul grej liksom..:)

magazines

Har hittat en snygg ''förvarings låda'' till mina tidningar osv..grymt. Haha, har inte så många tidningar just nu då. Men det kommer meeer.

light pink

asså vilket KAP jag gjorde med jackan asså, älskar den. Så sjukt snygg + skööön.

soon

snart kommer en video upp här på blöggen, vänta bara...

KEEP CALM BECAUSE...


swaggy

Sorry sorry sorry for the really baad update today..hehe. Nej men förlåt..men livet kom före bloggen..nej, har spelat SM Newbody cup (tror jag att den hette?) och vi kom vidare!!!!!!! fy*aaaaaannn vad grymma vi är girls! Bara för att det är Lördag idag med så bjussar jag på lite ögongodis med...hehe↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ Men som sagt, eftersom att jag har varit iväg hela dagen så har jag inte kunnat blögga. Men söndagar brukar alltid vara  ''bloggdag'' typ. Så japp, massvis med update imorgon. xoxo

new in: jacket

I LÖVE IT!

todays: orange/red and leopard


it's friday friday!

äntligen fredag √check haha. men det är nice det. Ska ha engelska nu, men vi hörs sen. ha det bäst. PS. grymt att ni kommenterade på vad för slags videos ni vill att jag ska göra. Kanske att det blir att jag gör någon idag? xoxo

dagens outfit:


new belts-golden


a question


LOL

 

blogg.se lanserar en ny design!

Tycker att deras nya design är så snygg! Iallafall snyggare än den andra, nu på den nya kommer dom att lägga upp mer bilder och inspiration. (Y)(Y)Tummen upp för det!!!
(Y)

pink-perfumes

Okey, det är inte bara parfymer men aja..här är iallafall några av mina underbara parfymer!

dagens outfit


xoxo

Är just nu i skolan, men bloggar när jag kommer hem. Hörs då! xoxo

piiiink


skulls

Haha, vet inte varför..men jag har börjat måla dödskallar? haha, lite random..men YOLO haha, nejdåå inte yolo just skiiiiii

my jewelry


SVAREN IFRÅN FRÅGESTUNDEN UPPE!

 
Lite fail här och där..men aja...the first time så ;)

leopard-favourite shoes

Love them!!!!!

curls

Sover nästan alltid i flätor eller fläta i håret så att det ska bli lockigt. Idag tyckte jag att dom blev extra bra :)

once I looked like this


omg! so cute!


åh neeej!

bajs..haha, nej men fick en kommentar om jag kunde göra ''vad som är inne'' video typ på kläder och så. Och så tog jag mig tid och gjorde en..men så råkade jag ta bort den..lyckat stina, lyckat....hehe..jaja, får bara göra en ny..även fast det tog en jäkla tid! Men hade tänkt att svara på frågestunden genom en video. Låter det bra? så ah...f*n också.. sorry för orden..

love u sisters

Var ju som sagt hos farmor och farfar idag, alltid lika mysigt. Och alltid när jag är där så brukar jag kolla i gamla fotoalbum ifrån när vi var små. Tog även en massa kort med kamerna på korten. Här är några på mig och Agge och Linis. Haha, väldans vad söta asså...hahahhah om ni vill så kan jag lägga upp bilder på mig också (eller det är ju my blog som sagt så jag väljer dårå..men ändå ;) när jag var liten ;)

my desk

Tycker faktiskt att mitt skrivbord är rätt så ''mysigt'' nu ändå, ni kanske tycker att det är lite random att jag har en o'boy burk på bordet..men hittade den hos farmor och farfar när jag var där idag och tyckte att den var lite frän.

dagens outfit


DM

Har varit iväg hela dagen ifrån halv tio till ungefär 7 på kvällen och spelat innebandy. Vi har spelat DM och vi vann allt! WIC ÄR BÄST!  Och nu sitter jag här helt död och kollar på sommaren med göran och äter världens godaste glass, sorbet mango. Ska försöka att få upp svaren på bloggen ifrån frågestunden imorgonbitti med. xoxo

windy


not my style

Tjena kexet, varför står du där och smular? Haha, några passar faktiskt i glasögon. Men jag är inte en av dom. Haha, herre jesus...
Är inte serri på bilderna!

kakbuffé

Var med sötnosen på bilden till höger idag, vi var på kakbuffé! mysigt och gott värre! PS. bilden uppe till höger är inte meningen att ni ska kolla på mig tack!

dagens outfit

Tights, H&M Tröja ifrån Lindex Kofta ifrån (?) Armband och klocka ifrån olika ställen

ask me something!

NU TYCKER JAG ATT VI KÖR PÅ EN FRÅGESTUND, SÅ FRÅGA PÅ NU! avslutar när jag vill typ..

dagens outfit

Okej, jag erkänner..jag hade inte min sjal sådär..men whateeevaaaa Byxor ifrån Cubus Skjorta ifrån H&M Sjal ifrån (?)

update: in schoooool


wish us luck!

Nu åker vi in till staden, rubriken talar

twilight breaking dawn part 2

Okej, då är man jäkligt spänd för att man ska förhoppningsvis (om vi nu kommer in fastän 15-årsgränsen...) se breaking dawn part 2...ska se den med Saga och Alva..haha wish us luck


svar ifrån angelicablick

Skrev en kommentar igår på angelica blicks blogg, såg nu att hon hade svarat. Hihi, vad glad jag blir! *blink*

ögongodis


portkod 1321

Ingen har väl missat den rätt så nya serien som går på svt play?, det kommer nya avsnitt varje Tisdag (idag!!!) det är grymt! så kolla på det! ett bra tips! portkod 1321

tjaarååå


any different?

Haha, mina skolfoton genom åren..när jag var hos Olivia förra veckan så kollade jag i alla dom som hon hade, tog även kort dåråå som ni ser nedan på bilderna. Det är ju inte alla, men ah. Nästan iallafall ;) Ser ni någon skillnad igenom åren? Själv tycker jag att jag ser jätteliten ut på den senaste..hehe. PS. Haha, kolla på andra bilden längst upp herregud

12 November (!!)

Har inte tänkt på det förrän nu att nästa månad så är det redan DECEMBER och snart julafton. Wiiieee! Hihi, älskar julen. Bjussar på en bild ifrån skolan idag (tog den ifrån Wilmas twitter, hoppas att det var ok) och två ifrån ''dagens outfit''. Justejaaa, idag beställde jag, Saga och Alva biljetter till Twlilight Breaking Dawn part.2 på onsdag (eller var det Torsdag?) jajajja, taggaaa! Det ska bli så sjukt spännande och är sjukt exited!!!

dagens outfit:

Skor ifrån Converse (fake shit) Byxor ifrån Gina Tischa ifrån H&M Skjorta ifrån (?) Halsband ifrån Indiska

little changes in my room

Har fixat och trixat lite i mitt rum både igår och idag, har flyttat sängen och skrivbordet och lite annat och så är det inte lika rosa längre, bytte även b.la ut mina kuddar till silvriga. Blev skitnöjd! Diggar mitt rum nu asså, haha! Satte även upp ett band med teckningar och lite annat på över min säng. Blev lite sådär ballt. Okej, jag vet att jag inte är den bästa på att rita, men kommer att byta ut teckningarna till bättre och snyggare.

pink nails

Målade mina naglar igår, ljusrosa fick det bli. Gillar det starkt, för att det syns inte så mycket. hehe, nej men gillar inte att ha jättestarka färger på naglarna. Så det blev perfa!
 

favourite cardigan

Koftan som jag gillar och använder mest just nu är den ovan som kommer ifrån Zara, (det är min syrras men jag ska köpa den av henne) haha. Iallafall, här är kvällens outfit. PS. Lite fult att jag försökte att retuschera bort dörrhandtaget, det kanske ni ser dååååråå.
Det är bara några som har kommit hit och så har vi ätit god mat och så (därför får ni en fin bild på dukningen och blommor haha) och firat för att idag den 11:e November är det ju både fars dag men även min pappas och Sara (min ''låtsats mamma'') 1 års dag, idag har dom varit gifta i ett år. En massor med kramar till er!!! Nu vet ni det meeed! haha, xoxo

daddy and I

Får väl bjussa på bilderna, speciellt den första eftersom att det är fars-dag♥ idag :) En bild på mig och daddy ifrån Turkiet. Om ni undrar varför vi står vid en skylt som heter BANANA så är det för att varje ''lägenhet'' hette någon frukt. Och våran hette då BANANA där vi bodde.

dagens outfit


10-11-12

Såg nu när jag skulle kolla på datumet att idag är det den 10 dagen 11 månaden och 2012:e året. Coolt huh? ;)
Lördag idag, har inga speciella planer idag förutom att jag ska göra om mitt rum (!!). Vi hör sen xoxo

friday evening

Haha, bjussar på bilderna ifrån innan idag, Var med olivia och kollade på andra avenyn, rätt så bra ändå. Fast inget slår Gossip Girl och Pretty Little Liars. Jaja, nu ska jag kolla på X-factor en sådan här fredagskväll! xoxo 

dagens outfit:

Byxor ifrån Gina Tröja ifrån Svea Kofta ifrån Zara armband ifrån Turkiet

the queen!


black and white


My man at victoria's secret show!!!!


galaxy


miss it, the baaath

Förlåt för att det blir så himla många inlägg och bilder ifrån Turkiet..men aja! Ett till skadar väl inte, haha ;) Men iallafall, en sak som jag saknar mest är badet och vattenruchtkanorna..jag och selma badade varenda dag och typ 1/3 av tiden. Så jäkla rrroooliiiggtttt! :DDD


dagens outfit

Tyckte inte att outiften var så speciell, så fick ta den lite roligt och annorlunda istället..haha! Skor ifrån Vagabond Kloj ifrån H&M Tröja ifrån Hollister (feeejk) Armband och klocka ifrån Indiska och second hand

EFTALIA VILLAGE

Vårat hotell där vi bodde var otroligt fint. Men det var typ bara en massa tyskar där, haha. Nej men, på hotellet fanns det både affärer, pooler med vattenrutchskanor (stavning?), spa, en stor scen osv..Så det var inte direkt ett litet hotell. Men eftersom att vi hade all-inclusive så var det ju typ bara mat, mat och mat hela tiden. Det var buffé till alla tre måltider, frukost, lunch och kvällsmat. Varje dag (förutom en 1/2 dag) så hängde vi vid poolen, för att just där den biten på stranden som hotellet ägde var otroligt sunkig..så det var ju lite synd..men aja. Och så en kväll åkte vi in till Antalaya (eller om det var Analaya, kan aldrig hålla koll på skillnaden på namnen) iallafall, det här var lite om det hotellet vi då bodde på. Fick nämligen en kommentar om en som undrade om jag kunde berätta om hotellet osv..så here u go!


from VS-SHEER LOVE..

..sheer love heter min nya underbara parfym ifrån VS som luktar gudomligt!

from turkey


dagens outfit

Skor ifrån Vagabond Jeans ifrån Rut.m.fl Linne ifrån (?) Kofta ifrån SVEA har inte tagit bort mitt all in clusive armaband än..haha + att jag ser lite wierd ut på bilden but whatevaaa

oh, it is really victoria's secret?

Knappt en halvtimme innan vi skulle på planet till Turkiet så hittade vi den här underbara amazing pink affären VICTORIA'S SECRET. Haha, jag blev sjukt glad när jag hittade den! Hann ta lite bilder i affären (var ju tvungen att visa bilder för er!!), även så köpte jag en grymt god parfym. Det var så sjukt svårt att välja vad man skulle köpa, det fanns så otroligt många och mycket och alla parfymer luktade så jäkla underbart! . Men den jag köpte låter svingott! I LÖVE IT!

braids

När jag var i Turkiet gjorde jag sådana inbakade (eller vad säger man?) flätor på ena sidan som jag gjorde förra året när jag var utomlands med. Tycker att det både är skönt att få bort håret och samtidigt snyggt. Inte världens bästa bilder på det, men bätttre kommer antagligen framöver. Dom sa att dom skulle hålla i i ungefär 3 veckor, men man får ju se ;)

crazyyy

När vi såg kamelen ville vi ju bara ta kort på den men så satte en man mig på den, haha! Men det blev en rolig liten tripp ;)


outifts of the week

Jahop, såhär såg jag ut dårå några kvällar i Turkiet..asså verkligen inget speciellt..hehe. Men jag skrev ju att jag skulle lägga ut så, nån kväll så tog jag inte någon men det får bli väl ändå. Ps. Älskar mina nya leopardskor♥ Ni ska få bättre bilder på shoppningen. xoxo

bye bye!

Åh, fy vilken trist känsla att vara hemma i Varberg..3/4 ungefär av ett dygn sedan jag kom hem har gått och jag längtar redan tillbaka till 1000%
En fin men ändå rätt sorlig bild (hahahhaha) jag gjorde. Nu har jag iallafall laddat över alla bilder på datorn och nu ska jag bara redigera och kolla igenom dom och drömma mig bort och tillbaka till varmaaa Turkiet!

HeeeMMMaaa

Hemma nu, eller kom hem igårkväll/natt...så hann inte blogga, såg nu att statestiken har gått ner nu medans jag har varit borta...Men det får jag försöka ändra, hehe. Men ska ladda över alla bilder på datorn sedan. Asså ifrån Turkiet, haha men det fattar ni nog ;) Vi har haft det jättebra iallafall, vädret har väl varit ändå okey. Ibland kanske lite sämre, men oftast braaaa. Har saknat alla mina vänner sjuuukt mycket, men nu får jag ju träffa några i skolan..men måste träffa Joooonaaaa! :DD (och andra såklaart) Vi ses sen, update ifrån skolan btw...xoxo

loveeely jacket

När jag kommer hem ifrån Turkiet så ska jag beställa den här jackan, så jäkla snygg!

walk-in closet

giiiiiveee meeeeeeeee!

woods


http://lookbook.nu/stinamyfashion

På lookbook lägger jag upp alla mina outfits, så kolla in vetjaaaa!

ripped jeans

Tycker att söndriga jeans/jeans med hål på är grymt snyggt! Det livar upp en tråkig och enkel outfit. Hiss till det!!!

RSS 2.0