http://stinaellagustafsson.blogg.se

http://stinaellagustafsson.blogg.se http://stinaellagustafsson.blogg.sehttp://stinaellagustafsson.blogg.se http://stinaellagustafsson.blogg.sehttp://stinaellagustafsson.blogg.se http://stinaellagustafsson.blogg.sehttp://stinaellagustafsson.blogg.se http://stinaellagustafsson.blogg.sehttp://stinaellagustafsson.blogg.se http://stinaellagustafsson.blogg.sehttp://stinaellagustafsson.blogg.se http://stinaellagustafsson.blogg.sehttp://stinaellagustafsson.blogg.se http://stinaellagustafsson.blogg.sehttp://stinaellagustafsson.blogg.se http://stinaellagustafsson.blogg.sehttp://stinaellagustafsson.blogg.se http://stinaellagustafsson.blogg.sehttp://stinaellagustafsson.blogg.se http://stinaellagustafsson.blogg.sehttp://stinaellagustafsson.blogg.se http://stinaellagustafsson.blogg.sehttp://stinaellagustafsson.blogg.se http://stinaellagustafsson.blogg.sehttp://stinaellagustafsson.blogg.se http://stinaellagustafsson.blogg.sehttp://stinaellagustafsson.blogg.se http://stinaellagustafsson.blogg.sehttp://stinaellagustafsson.blogg.se http://stinaellagustafsson.blogg.sehttp://stinaellagustafsson.blogg.se http://stinaellagustafsson.blogg.sehttp://stinaellagustafsson.blogg.se http://stinaellagustafsson.blogg.seHar haft den här blöggen nu i snart hmm..vet inte hur länge men ialllafall! Nu börjar vi om på nytt, yääy! haha, okej kanske lite överdrivet med ballonger och allt men är inte fullt seriös! Så hoppas att ni följer med till min nya blogg så ses vi där! PUSS! HTTP://STINAELLAGUSTAFSSON.BLOGG.SE

plans

Imorgon är det söndag, och söndagar brukar vara typ chill eller slapp dagar. Så har lite planer för bloggishen imorgon som jag ska göra. Bl.a byta blogg. ohlalala! haha och göra lite andra saker;) exiting huh??

KENZA ZOUITEN IN AUSTRALIA

Som ni antagligen vet om ni läser kenzas blogg så är hon just nu i australien. Asså jag MÅSTE bara skriva ett inlägg om hur underbara bilderna är som hon (eller hennes pojkvän) tar på henne. Dom är så jäkla fina. Åh, kan det inte bara bli sommar så man kan ta (åtminstonde försöka) likadana underbara bilder vid stranden och outfits! Man kan ju gärna få hennes utseende, kropp och kläder på köpet med då. hehe.
Bilden ovan är absolut min favvobild. Så jäkla fin. Verkligen weheartit bild typ ju. haha.

snow?!?!

Nu ikväll så har det kommit snö ute (eller det har typ snöat lite hela dagen men inte förrän nu ikväll så har det liksom lagt sig) fast det är ju inte direkt så mycket. Men lite, haha bättre än inget iallafall! Visst snö är mysigt på VINTERN och under JULEN men nu vill jag bara att VÅÅÅREN ska komma och då ska vara någon snö!Haha min lillasyrra tog bilden, har på mig typ hare byxor eller hur man nu kallar det så ah. Det är mina pyjamasbyxor eller ''mys''byxor om ni undrar. hehe.

lockigt VS rakt

Kör lite wb Siri och frågar er vad ni tycker att jag passar bäst i. Lockigt eller platt hår? lockar ju inte mitt hår så ofta som jag egentligen vill göra det, åh vad jag önskar att jag hade lockar!!!! haha jag vet att lockarna kanske inte blev dom bästa men gjorde dom typ på 10 min..haha jag ser ut som värsta nörden på bilderna typ..haha gölligt

den är på G

Sorry för den dåliga uppdateringen, men har ju skolan + att jag har fullt upp med min nya blögg. Jag har läst era kommentarer och det verkar/ser ut som om att dem flesta iallafall kommer att fortsätta och läsa min blogg om jag flyttar den. Så japp 98% säker på att det blir så. Bilden nedan är en liten sneak peak på hur den kommer att se ut, haha okey inte så mycket skillnad men lite + att man ser typ ingenting men det är ju det som är meningen. Headern osv..men som ni kanske vet så är jag ju alltid osäker på headrar när jag byter dom osv..så jag kanske bytar. Who knows?;) men mer om det här tar jag imorgon eller ah, imorgon får det bli! Om det nu blir så att jag bytar blogg så kommer det antagligen att ske i helgen, ooooooh exited!;) :DDDD xoxo PS. Jag vet att det egentligen inte är någon big deal att jag bytar blogg men för mig är det det så. ahahha!
Btw, kan ni gissa bloggnamnet????

it's shining!

Var tvungen att ta kort på mitt hår imorse (!!) det är därför jag ser ut som jag gör på första bilden...påminner lite om en vampyr??? hahaha. Men iallafall, japp för att jag tyckte att det var så fint. Riktigt glansigt och lockigt (fast det är ju inte så konstigt för att efter varje gång jag har duschat och ska sova så gör jag en fläta i håret) men just den här gången så blev dom faktiskt riktigt fina! 

my day

Eftersom att jag har varit hemma ifrån skolan idag för att jag har inte mått så bra så har jag bara gjort följande som man vanligtvist brukar göra (iallafall jag). Social #1 Suttit vid datorn, kollat TV, suttit vid mobilen, kollat film, haft på mig pyjamas hela dagen kanske inte det snyggaste men skönaste iallafall! Haha, diggar min pyjamas asså! not, iallafall inte tröjan. Hellokitty? fett fint assåå!! Men det är ju bara pyjamas så, och så har jag självklart bara chiiiiiiiillat och vilat!
Tycker att min bakgrundsbild på mobilen är väldigt fin, eller texten: Hey you! You're beautiful in your own way. Don't let anyone make you feel ugly, because you're perfect just the way you are. Stay strong.

A question

Hej allihopa! Har varit hemma idag ifrån skolan för att jag hade ju feber igår så kände jag mig inte heller så bra idag...så idag har jag vilat och bara chillat. Har bl.a börjat fixa med en ny blogg. Jag har en idé, jag har ju många gånger tänkt på att byta blogg men har aldrig gjort det. För att jag vill börja om helt på nytt, börja med en ny blogg som har ett annat namn så att jag slipper ta bort alla inlägg här ifrån för att det vill jag ju absolut inte göra!!! Så om jag skulle börja på en ny blogg med ett nytt namn osv där jag endast bloggar om mode (såklart annat men jag ska vara inriktad på ''mode'') och inte bloggar något alls på den här bloggen (fast jag kommer att ha kvar den så att man har något att kolla på sedan, typ som minnen osv..ni fattar..) Så min fråga är: Om jag bytar blogg och börjar blogga på en blogg med ett annat bloggnamn bara skulle ni ha börjat följa den? Har ingen aning hur jag ska göra så jag behöver eran hjälp!!
UPDATE: Jag suger på att förklara saker och så, men asså om jag nu bytar blogg så kommer bilderna och inläggen se ungefär detsamma ut. Och så kommer jag ju nästan blogga som vanligt (samma saker som i den här bloggen) bara det att jag vill börja om på nytt!

victoria's secret angels, some of them

cara delevingne
miranda kerr
Tumblr_mg9ypqcjxw1qhzndpo1_500_large
3606_large3597_large
lily aldridge
candice swanepoel
Adriana Lima
Barbara Palvin
Tumblr_mg9vgdq5au1rayxpwo1_500_large
Tumblr_mfqrss2asp1qjhf4uo1_500_large
Vem är din favorit? haha lite såhär spontant random men kul att veta!:)

things in my school bag

Mapp där jag kan lägga lösa blad, läxor osv/kalender/Rosa hörlurar/Halstabletter (som jag köpte på cupen som är as goda!)/väska/Victorias's secret parfym/handkräm/lypsyl/Iphone/Mac dator

blue

Har haft på mig min nya favorit kofta som kommer ifrån Cubus idag första skoldagen efter lovet. Åh! älskar den, så skön och fin! Älskar detaljerna på den, med nitarna och allt. Första skoldagen har inte varit så rolig kan man väl säga (fast det är den aldrig då) men har känt mig lite halvdålig hela dagen och på näst sista lektionen så fick jag en sådan otrolig huvudvärk. Och nu sitter jag här och mår skit...har ont i huvudet, hostar, illamående och känner mig allmänt dålig. Fy. Det visar ju minen jag gör på första bilden, hehe. Men nu ska jag ta och vila lite så hörs vi senare. xoxo

collage


VICTORIA'S SECRET - ONLINE SHOP

Eftersom att vi inte har Victoria's secret här i Sverige och om vi skulle ha haft det skulle vi antagligen inte haft det i Varberg så kan man ju faktiskt beställa online ifrån deras hemsida. Vill ha någon av dom collage inspirerande tröjorna och ryggsäcken är grymt snygg fast jag tror inte att det är riktigt min stil med ryggsäck..också har jag ju skrivit att jag vill ha glittriga uggs och det  har dom också på deras hemsida. I L♥VE IT!

sepia

Vi hörs imorgon! xoxo

GOTHIA INNEBANDY 2013

Har haft en underbar helg med bästa laget ever♥ Delad 3:e plats är inte dåligt för att vara med där för första gången! WIC ÄR DOM BÄSTA!

brightly


syster 16år!!!!!

Idag är det heller ingen vanlig dag idag är det ingen vanlig dag för att idag är det agges födelsedag! Grattis sistaaaahh, 16år! bara två år tills du blir 18..haha! Hoppas att du också får en underbar dag utan mig..eller jo...det beror på om vi kommer vidare eller inte! Din present får du också senare när jag kommer hem! Ha det BÄST! Puss ILY♥

Piiink

Vi har tagit oss fram ända till semifinal som vi ska spela ikväll på Lisebergshallen! Så jäkla grymt!!! Vi ska ha på oss rosa kläder den här matchen, fett nice huh?? Men vi hörs sen och ge oss ett lycka till!!!!


sunglasses

Längtar faktiskt till våren nu b.la för att då kan man börja använda solbrillor mer, om det förhoppningsvis blir soligare. Haha! Men längtar verkligen nu också så man slipper frysa så fort man går utanför dörren..buuuuuurrrr..
.

my new jackets/vest

Här är en närmare titt på min nya kappa och väst som jag fick i julklapp, jag var först lite osäker på om jag skulle behålla västen eller inte men jag behållde den som tur var! Ni har ju redan sett båda jackorna i outfits men mer ska det bli;) Västen kommer ifrån Zara och kappan kommer ifrån H&M.

orange jetset

Hade typ helt glömt av min orangea jetset klocka som är skitsnygg eller cool. Passar ju perfa till en vanlig bas outfit.

locktång

När jag gör lockar i mitt hår så använder jag mig utav den här locktången,som kommer ifrån OBH nordica. Den är otroligt bra och det blir jättefina lockar! Fast först är det alltid svårt, men man lär sig bättre och bättre och mer och mer för varje gång man gör det!

syster 18år!!!!!!

Idag är det ingen vanlig dag idag är det ingen vanlig dag för att det är Linas födelsedag HURRA HURRA HURRA!
Shiiiiieeettt sistaaaahhh 18år!!! haha omg! Hoppas att du får en underbar dag fastän jag inte är hemma..men du får din present när jag kommer hem igen. Ha den bästa bästa bästa BÄSTA dagen syster som du aldrig kommer att glömma♥ ILY

Framme!

Nu har vi kommit fram till skolan där vi ska sova, vi har redan spelat en match och vi vann! Med 10-0 om jag inte minns fel? Men vi hörs sen! Xoxo


packat och klart!

Fast detta är bara en av mina 3 väskor (eller hur många blir det??) jaja, men är iallafall fett taggad! Det kommer att bli så grymt kul! Har gjort en massa tidinställda inlägg till er med, men kommer även att uppdatera där ifrån! hihi, hare bäst så hörs vi! xoxo

TACK<3

Fick jättemånga snälla kommentarer på det här inlägget: http://stinamyblog.blogg.se/2012/december/svar-pa-en-otroligt-dum-kommentar.html#comment där jag svarade på den kommentaren där någon hade skrivit att jag var äckligt smal. Ville bara säga ett stort tack till er<3 Det hjälpte faktiskt, eftersom att jag själv har komplex över att jag är smal och lite osv...så hjälpte det att höra att jag inte var det (eller iallafall inte äckligt smal) av er. Så fastän om jag kanske inte svarade på eran kommentar så ska ni veta det att jag läste det och tog in det. Tack♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

By me

Haha fin bild jag gjorde ifrån någon app på mobilen huh? Iallafall, kusin Maja sov hos oss inatt. Vi har haft det skitkul! Juuuuuuustejaaaa!! Jag ska på cup imorgon, Gothia cup uppe i götet. Kommer att komma hem antingen på Lördag eller Söndag, men jag skriver mer om det ikväll! Ha det bäst så länge xoxo


todays, orange

Haha har ni tänkt på det att jag nästan alltid har en tofs på min handled? det bara blir så....och så glömmer jag av att ta bort det när jag ska fota...Boots ifrån Skoboo Tunika ifrån Lager 157 Stickad sjal (syrrans) och stickad mössa ifrån H&M Ormskinn mönstrat mobilskal

todays outfit

Eftersom att jag inte sov hemma inatt så bara jag satte på mig något chill och enkelt när jag kom hem + att jag ser typ deprimerad ut på bilderna men det är bara för att jag är otroligt trött!!

Nyårslöften

Börja träna mer, bli starkare yäääääy
Börja umgås och träffa fler nytt folk
Jobba uppåt med min blogg så att den når en hög statestik dagligen
HA ETT JÄKLIGT BRA ÅR! 2013 HERE I COME! 
Haha vad töntigt det lät för att det är ju redan 2013..jaja. Har en massa andra nyårslöften med, men det får räcka!!!Har ni något nyårslöfte så får ni gärna kommentera och dela med er av det eller dem.
 

RSS 2.0