pimpat mina shorts

Råkade ta sönder ett av mina halsband, så fick ideén till att sätta på dom ''pärlorna'' som satt på halsbandet på mina shorts. Tycker att dom blev lite coola ;)

fullt upp!

Har fullt upp med den nya designen, är ni nyfikna? ;) 

funderingar om bloggen/designen

Gokväll! Lite random såhär att just nu så känns inte min blogg så personlig eller nu hur man ska kalla det. Så ska påbörja med en ny design hade jag tänkt, veeet. Ändrar den rätt så ofta, fast det är la ändå lite roligt? eller? ;) 
Vorre även lite extra bra om ni har några tips och ideér till designer, dela gärna med er isåfall! Det var bara det jag ville säga, nu ska jag fortsätta med min engelskaläxa. Yäy...XOXO

from today

En bild ifrån ''dagens outfit'' idag, Yes! Nu är skolan slut för idag och klockan kvart i fyra så börjar första innebandyträningen för den här säsongen. Ska bli skitkul! Ha det bäst! XOXO

dagens outfit:

 
Det blåste som tusan när jag skulle ta bilderna, därför blev det inte dom bästa ;)
Sneakers ifrån Citybird Jeans ifrån Gina Tröja ifrån Monki Sjal ifrån (?) Halsband ifrån H&M

my new sneakers

Har på mig mina nya sneakers idag, dagens outfit kommer upp senare idag efter skolan. XOXO

beautiful light


my sneakers, new love

Fick mig köpt ett par sneakers ju i Fredags, har velat ha ett par länge nu. Och så hittade jag dom på typ halva reapriset. Fick dom för endast 100 spänn, ingenting för ett par skor liksom. Kommer att användas flitigt, ni kommer säkert också även att få se många outifts när jag har på mig dom framöver ;)

new in-sneakers


Saturday

 
Hej! Sitter här hos Jonna just nu och väntar på att hon ska bli klar, sedan sticker vi in till stan och träffar Wilma.
Det var ett tag sedan, så det ska bli roligt! Btw. Fick köpt ett par sneakers igår på stan, ni får bilder på dom antingen ikväll eller imorgon. Hörs. XOXO

my bags-


todays:

Körde på detta till favvo collegetröjan idag, Skor ifrån Converse Byxor ifrån Gina Tröja ifrån Gina Skolväskan ifrån Svea

oh my god!

Såg precis att jag har likadan tröja som Angelica Blick, ser ni den på första bilden? haha, den kanske inte går att missa. Rätt så azum ändå vavava? att ha en likadan tröja till en tjej med grym stil! Hon bloggar på angelicablick.se.

im ready for the school

Ska bara äta frulle och fixa mig, sedan sticker jag till skolan. So exited! XOXO

kortfattat om sommaren 2012

Tog lite bilder ifrån i sommaren/sommarlovet och gjorde det till ett collage som typ kortfattar sommaren 2012 med bilder. Bara tog några random bilder, så just alla saker som jag har gjort är ju inte med på bild. 
Det har varit en bra sommar fast lite tråkigt väder bara, några få soldagar har man ju iallafall fått. Men tycker inte att den har varit ''den bästa sommaren'' men liksom vem gillar inte sommarlov? Alla sommarlov är ju liksom bra, men något kanske blir lite extra bra. Anyway, imorgon sitter man där vid skolbänken. Fyyy, det känns som om vi har haft sommarlov i kanske en vecka eller något...Är ändå taggad att börja i 7-an! Sorry för mitt babbel, hörs imorgon efter skolan XOXO

raaaandomly


new in-

Tog bussen upp till gekås och har varit där idag med några kompisar. Köpte inte så mycket saker men lite blev det. Sakerna på bilderna ovan + två andra småsaker bara ;) Hittade värsta fynden på kläderna, dom kostade bara 30kr styck. Annars skulle jag inte ha köpt det, brukar inte köpa kläder där ;) 

U smile I smile


dip dye

Min kära kompis gjore dip dye idag, och det blev så jäkla snyggt. Och blev skit sugen på att göra det själv. Isådall blir det ju som bilderna ovan, alltså ljusare blondt i topparna. Fast kanske inte så långt ljust som på dom flesta bilderna. Men ni fattar ;) Tycker ni att jag ska göra det?

dagens outfit:

Allting ifrån Gina förrutom mobilväskan (vet inte vart den kommer ifrån?) 

hello

Jag och mina kära kusin Maja var ute en sväng och fotade innan idag, här är två bilder ifrån då. Dagens outift kommer även upp lite senare idag. Så kika in här då! XOXO

my beautiful sis

Så jäkla fin. Tänkte bara säga det att idag tar min syster konfan, im soooo proud of her. Now she is closer to jesus. Hahahaha, nä men det är la typ så? eller inte för att jag tror att hon tog konfan för det då men..skulle bara säga det. Ses ikväll. XOXO

LOVE MY BIEBER WALL


the beach

senaste bilderna i arkivet ifrån idag.
Var nere vid stranden och tog ett dopp med Olivia och Olivia. Det var faktiskt riktigt skönt i vattnet :)
Hade en grym dag igår på lisse förresten, träffade även kusinerna där. Så gick runt och åkte lite saker med b.la min kusin Maja. Ett tips, gå inte gasten. Fuuuu!

new in-shoes hunter stövlar

Haha, hur säger man gummistövlar på engelska egentligen? whatever..Fick hem mina underbara hunters i förrigår. Älskar dom, nu väntar jag bara på att det ska bli dåligt väder så jag kan använda dom. Hehe.
Kommer även att använda dom som vinterskor med ett par sådana sockar som man kan köpa till, så blir det ju perfekta vinterskor med ;) 

true shit


hur svarar jag på kommentarer?

Hej, som ni vet så har ju blogg.se bytat sida/design eller nu hur man ska kalla det. (eller det var ju ett tag sedan menmen...) Så nu kan jag svara på era kommentarer direkt. Så istället att jag lägger upp ett inlägg och svarar på era kommentarer så får ni gå tillbaka till det inlägget ni kommenterade en t.ex fråga på så ser ni mitt svar. Hopes you understand ;)

L I S E B E R G !

Idag ska jag till Liseberg med familjen eller pappa, sara och selma. Det kommer att bli superroligt och mysigt. Vågar jag mig på atmosfear tror ni? haha, får inte fega ut! Men ha det bäst så hörs vi antingen ikväll eller imorgon.

details


the best book

Har skrivit som den innan men skriver om den igen för att den är så jäkla bra, man blir helt fast i den. Ett väldans bra boktips. 

summertime

En typisk outfit för stranden. + bikinitrosor.
Har varit på poolviken med Wilma och Olivia i förmiddags, tycker att det är mycket skönare att ligga där än på stranden. Då blåser det bara och en massa sand. 

mönstret

Älsar både mönstret och modellen på den här tröjan. Den är min systers och den kommer ifrån H&M. 

en outfit:

Kjol ifrån H&M Skjorta ifrån (?) Sandaler/flippflopp ifrån Dinsko Smycken ifrån second hand

Tänk fel om du vill men tänk själv.

Bilderna har ingen alls koppling med till rubriken, tycker bara att det citatet är så bra. Man ska alltid tänka själv, det blir oftast alltid bäst. Inte tänka eller göra vad andra tycker. Utan för det DU känner för. 

#awesome #cat #julius #with #cool #brillz


fransar & en stjärna

foton tagna av Agnes

lata sommardagar

Två härliga bilder, första bilden tagen av Wilma och den andra tagen av mig.
Nu dom senaste dagarna har det varit underbart väder, så jag har passat på och både badat och solat. Både på poolviken och hemma vid vår lilla pool. Man får ta vara det sista nu på sommarlovet, snart sitter man på skolbänken igen och räknar matte. Haha, typ...

två par vita jeans

Har länge velat ha ett par vita jeans, så plötsligt så har jag två...dom ena fick jag i födelsedagspresent och dom andre köpte jag igår för värsta kapet 50 spenn. Ingenting för ett par jeans. Nu får jag också börja använda dom med! 

different

Lite kombo mellan indian och cool stil? Haha, men typ..eller något sånt där..;) Kjol(?) ifrån H&M Tröja (ny) ifrån Gina Keps ifrån H&M
 

white

stickad tröja ifrån (?) jeans (nya) ifrån Gina

new thing-keps

Köpte kepsen som jag pratade om igår. Hoppas nu bara att den kommer att användas ;)

angelicablick.se

En tjej med stil kan man säga, har skrivit om henne en gång innan tror jag? men det skadar inte att skriva det en gång till..hehe. Älskar hennes blogg, mest av allt hennes kläder och stil. Får en massor inspiration ifrån hennes blogg. Går in där och titta vetja! Ni kommer säkert att bli helt fast där som jag ;)

keps

Själv har jag liksom inte den ''stilen att ha keps'' men tycker faktiskt att en helt enkel vanlig svart keps är riktigt snyggt! Som den här ovan, den kommer ifrån H&M (stamkund där typ...) ska in till stan nu ikväll så då kanske det blir att jag köper den. Who knows? ;)

the perfect one

Har letat efter en snygg typ ''jacka'', eller hur ska jag förklara? inte riktigt en jacka och inte riktigt en kofta..(men ni ser ju på bilden ovan hur den ser ut). Så hittade jag en här hemma, supersnygg fred perry! Kommer att komma till stor användning ;) 
Snygg nu till hösten med.

dagens outfit:

Bytte om kläder bara när jag skulle på bio idag, LOL blev det. Grym var den! 
Skor ifrån Converse Shorts ifrån Gina Tröja ifrån Monki Bandeu ifrån Gina Jacka ifrån Fred Perry Armband ifrån Indiska

pratar om hur det blir med bloggen:

 Okej, suger på det..haha! skyller på att det var ett tag sedan...Men det skulle ha varit så jobbigt att skriva hur jag ska göra och så, så det fick bli en video.
Man såg inte videon innan, kan ni se den nu?

dagens outfit:

Vill ju så gärna ha ett par Isabel marant sneakers, så fick jag lite inspo och tog mammas sneakers (låångt ifrån lika snygga som isabel marant sneakers) men ändå lite snygga ;)
Fast kameran ville inte vara på min sida idag så bilderna blev inte dom bästa, men det får gå. Skor ifrån Nike  Shorts ifrån H&M Tröja ifrån Gina Glasögon ifrån H&M Väska ifrån (?)

isabel marant sneakers

Åh,  isabel marant sneakers är så jäkla snygga! Gah, dööör! Tyvärr har jag icke råd med dom på tanke på priset!
Men skulle mer än gärna vela äga ett par ;)

EVERYBODY LISTENING!!!!

Jag har tänkt på det här läänge, men jag behöver ERAN hjälp...Tycker ni att jag ska byta blogg (till en annan bloggadress) och ha en mera mode blogg. Där jag lägger upp en massa outfits, inspiration mm. + att jag även kommer att lägga ut en massa bilder (inte bara på outifts osv...).
Eller ska jag fortsätta på den här bloggadressen och köra samma race som jag har gjort hela tiden. Typ att jag skriver om allting...Jag vet..det är ju jag som ska egentligen bestämma det själv eftersom att det är min blogg och det är jag som har den liksom. Men det vorre ändå fetabra om jag också fick veta vad ni tycker, jag menar att om jag nu kanske bytar blogg vill jag ju inte tappa alla mina läsare ifrån den här bloggen liksom. Do u know what I mean? ;) SÅ SNÄLLA, KOMMENTERA HÄR NEDAN VAD NI TYCKER!!!!

eskilscupen 2012

tog bilderna ifrån Facebook.
Så jäkla grymt vi har haft det, helt (ungefär) tre underbara dagar med bästa laget! Vi kom tre i C-slutspelet. Rätt så bra ändå va? ;) Men huvudsaken är att vi har haft det så jäkla kul! Verkligen ett minne för livet med världens bästa lag♥ Åh, saknar det redan....

HOME!

Är hemma nu! Måste bara chilla lite och så nu, men vi hörs ikväll! promise! XOXO

tuff kille #2

-foton av mig-

fix&trix


eskilscupen 2012!

Snart drar jag iväg till Östervi och samlas med laget, sedan drar vi ner till Helsingborg där eskilscupen äger hus ;)
Kommer att stanna där tills på Söndag, det kommer att bli bäst! Vi kommer att äga!!!!! TFF♥ TFF♥ TFF♥ TFF♥ TFF♥ TFF♥
Har gjort lite tidinställda inlägg här på bloggen så att det inte blir helt tomt, kanske att jag även kommer att göra något mobilinlägg med. Men ha det bäst så ses vi på Söndag igen!

taggad!

randomly bild.
Hej! Tänkte bara skriva lite random såhär va att jag är fett taggad till cupen imorgon, det kommer att bli najsbajs!
Ja, det var bara det jag skulle säga och så godnatt så hörs vi imorgon XOXO

2 Augusti

Hej! Idag är det ju den 2 Augusti, jäklar. Haha, redan Augusti liksom? Sommaren har ju typ inte ens kommit....
Men iallafall, åker ju iväg på cup imorgon. Eskilscupen, det kommer att bli skitkul! Har fixat liiite tidinställda inlägg som kommer att ploppa upp här på bloggen medans jag är borta. Men ni får ha det bäst! XOXO

tuff kille

-foton av mig-

sneak peak

Har fotat Love idag, här kommer två sneak peak bilder ifrån fotningen. Mer kommer antingen imorgon eller senare idag. Kan lova er att det blev coola bilder på en cool kille ;)

en outfit:

Kjol (egentligen en klänning) ifrån H&M-Skjorta ifrån (?) Armband ifrån (?)

RSS 2.0