Turkıeeeet

Tjooo, sitter har live ıfran Turkiet. Har det fett nice men saknar alla och bloggen ofc! Vadret ar lite olika...vilket som ar lite seeeegt..menmen..;) Hoppas att ni hareee greaaat! Snart tar min tid slut..betalade for en halvtimme. Loveeeeuuuuu aaalllll xoxo

Gästbloggning by Wilma- www.wilmahallenberg.blogg.se

heeeey, alla Stinas läsare. Nu är stinis i turkland och gissa vem som är avensjuk? jaaaag, här i sverige är det ju svin kallt!? Såklart, det är supertråkigt när Stina inte är här. Specielt när det är lov och allt... Men vi ses ju på  söndag eller måndag, hon kommer säkert ha köpt skeeeeta mycket saker. Det är också fusk, men specielt med bad i pool och att bada i havet. Som sagt, jag saknar hon jättemyyyycket, hoppas du har det great! puss puss puss puss
 
KLICKA PÅ BILDEN ELLER HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN BLOGG :D
 

we are like diamonds in the sky


inspo

Innan jag åkte till Turkiet så hittade jag lite snygga somriga outfits som jag sedan satte ihop till ett collage så att jag kunde få lite inspo på kläder när jag skulle dit. I löve it!

När jag kommer hem så kommer ni få se mina outfits ifrån Turkiet, xoxo

halloweeeeeeeeeeen, and I miss it at hoomee...


heeeeej!

Hello allas Stainas läsare!  Agge skalbagge här. jag kan meddela att resten av familjen har det superbra i Turkiet, idag regnade det cirka 2 timmar sen har det varit klarblå himmel och skönt, cirka 27 grader igår har jag för mig och dom badar och solar i poolen. Ikväll åkte dom in till Alanya för att äta på restaurang, mysigt!
jag saknar dom väldigt mycket! men dom har det bra och jag är liiite avis men jag ska ju till Kiruna där det är snö med laget, därför är jag inte i Turkiet! men dom har det toppen iallafall och dom snackar om mig hela tiden smsa pappa hahaha! nicenice ;) stina ville jag skulle gästblogga någon gång så nu ärre gjort! hon kommer hem på söndag igen. Ha det gött! :)
checka min blogg: agneesgustafsson.blogg.se
visste inte vilken bild jag skulle lägga upp hehe

good feelings


http://nyheter24.se/modette/fyndigt/

Älskar hennes enkla och stilrena stil! http://nyheter24.se/modette/fyndigt/
 
 

summer pictures

Kollade lite på bilder ifrån i somras, älskar alla underbara bilder man tar vi solnedgången på sommaren! Nu när jag är i Turkiet så kommer det att vara en massa bilder som jag kommer att visa er när jag kommer hem igen! azum!

snart såååå

Snart så åker vi!!!!! Ååååh, längtar sååå!! Har fixat en MASSA tidinställda inlägg som kommer att komma upp varenda dag, ungefär två per dag! Har'e bääääst här hemmaaaaa!!!! Turkiet, here I cooomeeee!

beestieee


nelly magazine

Sara beställde den här tidningen till mig som hon tyckte att jag kunde använda till bloggen, hahaha. Så snällt så, ska faktiskt ta med mig den på flyget så att jag har något att göra..Älskar sådana tidningar där man kan hitta en massa inspiration osv..

packning

Håller på och packar för fulla muggar, haha. Grejen är bara den att jag alltid tar med mig för mycket kläder när jag ska någonstans, så den här gången har jag lagt upp outfits så att jag inte tar med mig för mycket kläder. Smart va? ;) haha Update: såhär ser det ut just nu...
 

favourite shorts

Nu när jag ändå håller på och packar för fullt tänkte jag även visa er mina absoluta favoritshorts, dom sitter super också är dom snygga. Gillar dom ner till vänster mest, dom är lite mörkare. Märket på båda shortsen heter iallfall deminbirds eller något liknande?hehe. Satte även på nitar på dom längs upp, ballt asså.

orange-jet set

Har totally glömt bort min orange:a jet set klocka som jag hittade i ett smyckesskrin igår. Den är ju skitfin! Älskar färgen och allt, har även en blå. Men den här är så mycket snyggare! Den hänger med i resväskan till Turkiet ;)

dagens outfit:

Har hittat en lösning att ta mina outfits när jag är hos min mamma och inte har något stativ att sätta kameran på..trappan! hahahah. Bättre än inget liksom...;) Byxor ifrån Gina Stickad tröja ifrån H&M Klocka ifrån Jet set 

höstloooov!

Om ungefär 20 min så slutar vi och får äntligen looov! för att sista lektion blev inställd. Azum!
Dagens kommer upp sen på bloggen.

friiiidaaayyy!


543566_311677738902568_1609414667_n_large
 

ooooh värsta feta disseeen!

Det är bara alla pretty little liars tittare som fattar dissen...
 

random

Bara tog något random citat till bilden, haha

my brown haaaiiirrr


India

Det var dom här kläderna nedan som jag designade till ett skolarbete, glömde lägga ut det :)
 

exiteeed

På söndag åker jag till Turkiet, det är snaaaart! Har fixat en massa tidinställda inlägg som ska komma upp varje dag medans jag är borta. Så det blir en massa uppdatering ändå! caaaan't wait!

gloves by mooooi


dagens outfit

Shorts ifrån (?) Tröja ifrån H&M Jeansväst ifrån (?) Halsband ifrån Kappahl Sjal ifrån H&M

stickat och mönstrat

Hittade dom två stickade mönstrade tröjorna till höger på stylebytyra's hemsida. Tycker att dom är grymt fina och verkar att vara hur gosiga som helst! Ska önska mig en sådan i juklapp så får man se vad tomten kommer med hahah;)
Sofi matchar en liknande tröja snyggt som vanligt ;)

my adorable


taggataggatagga


but i like it


Haha, jag vet inte varför men jag gillar den bilden ovan när jag cyklar..det ser så höstigt ut när löven kom med på bilden. Wiiiierd.

yummie

Sitter här och kollar på Gossip girl samtidigt som jag äter smällt choklad med äpple. yummie!
 

in tha school

Sitter just nu i skolan och när jag ändå inte har något att göra så sitter jag här och fixar lite tidinställda inlägg som ska komma upp här på bloggen medans jag är i Turkiet.

time for school!


ooooooh shiiiiiiiiit

                                                                 

standard

Känns som om att jag har inget liv och är ute och fotar varenda dag (typ..) hehe..

dagens outfit

Skor ifrån Dr.martens Jeans ifrån Gina Tröja ifrån H&M Skjorta ifrån (?) Kofta ifrån Lindex Jacka ifrån H&M Mössa ifrån H&M

egoooooo


yeeeellooowww


pics from today


dagens outfit

snyggt att socken kom med också..Boots ifrån H&M Tunika ifrån (?) Tröja ifrån Lindex Mobilväska ifrån Gina Jacka ifrån H&M

RIHANNA the queen

                     

thank god


AUTUMN FASHION MED LANA DEL REY

Allting är så jäkla snyggt och stilreeent, kärlek till tröjan på sista bilden!
 

grattis siiiistaaah

Happy birthday to you! grattis min lille, hoppas att du har/får en fortsatt bra dag! Det är ju dagen du har väntat på i 365 dagar som äntligen är här!
Lägg märke till hur liten och söt Julius var där, hihihi naaaw. Erkänner, katter är så jäkla mycket söta när dom är små. heheheheheh.
two piiiics ifrån imorse.

dagens outfit

Skor ifrån CityBird Shorts ifrån H&M Skjorta ifrån (?) Kofta ifrån (?)

vissa dagar....

det här har varit en sådan jäkla oturs dag för mig asså, det gick åt skogen på innebandyn, slarvade bort en viktig sak (fast hittade det..hehe) och har nästan brunnit upp mitt hår (okey ska inte överdriva men fan nästan asså) osv..GODNATT! så får vi hoppas på en bättre dag imorgon, fyyy om inte..by the way, imorgon fyller min lillasyrra år. Grattis i förskott din lille skrutt.

peeace ooout!


black and whiiite honey


grattiiiiiiiss!

Grattis världens bästa Saga, hoppas att du har/får en fortsatt underbar dag sötis! Loveyaaa!

by me

Vi har temavecka eller temaveckor så hade jag lite tid över så gjorde en väska, (eftersom att vi i våran grupp har designat i slöjden så var jag ju redan där) vi har gjort kläder till dockor som ska vara till något land vad dom typiskt har på sig vilket som är jäkligt kul!. Själv har jag Indien, det blev faktiskt rätt så bra...kanske att jag lägger upp bilder på kläderna?

swaaag


my haaaair


dagens outfit

Skor ifrån Dr.martens Jeans ifrån Gina Stickad tröja ifrån (?) Väska ifrån (?)

http://blogg.veckorevyn.com/kira/

Tänkte tipsa om en grymt inpirerande och bra blogg, det är en tjej vid namn Kira som kommer här ifrån Varberg och bloggar på veckorevyn. Hennes sockersöta ansikte och hennes kläder! en sådan grymt bra inspirerande blogg vääääärd att kolla♥ Får en massa inspo ifrån hennes blogg, tryck HÄR för att komma till den, värt.
Hoppas att det var okey att jag tog lite bilder ifrån din blogg (om du nu ser det här)

raand00m #1

1 sec innan jag ramla..hahaha!

wanting christmas and snow noooow!

Är det bara jag som längtar sååå otroligt mycket till vintern och snön? förutom att det är kaaalllt (konstigt, hehe) men det är ju bara sååå jäkla mysigt! Har redan börjat lyssna på jullåtar, JB under the mistletoe, mysigt värre!
Tumblr_mbv57yv4jr1r9apqko1_500_large
Tumblr_lt7zzgzhel1r39wngo1_500_large
Tumblr_lt7zzxmhjp1r39wngo1_500_large
Thefirstsnow_large
60646_450090208366575_366948424_n_large
561766_455933861115999_901083143_n_large
Tumblr_lt8l3pbkop1r39wngo1_500_large
Tumblr_lt6960ektp1r39wngo1_500_large
Tumblr_mbshm9c0ep1resap9o1_500_large

feelings


Så som jag ser ut på sista bilden känner jag mig just nu, trött och dålig. Haha, hur en bild kan exakt likna ens känslor asså ;) Jaja, bra att bästa programmen kommer idag dårå.

dagens outfit

Har typ världens bad day, haha alltid känns bara helt fel/fult, satte bara på mig något..Skor ifrån Hunter Jeans ifrån JC Linne ifrån H&M Kofta ifrån (?) Sjal ifrån (?)

tjaråå


1 2 3 dead..

Ni har väl inte missat Justins nya musikvideo till Beauty and a beat? så jävla grym!!!!!!!!! min man det!!!!

let's go crazy crazy crazy..

Ni har väl hört One Directions nyaste låt? live while we're young, blir så glaaad av låten.
By the way, sitter här med Dilara och chillar på liiiivet. Skypear som coola människor gör och lyssnar på musik jaaao. Random inlägg check!

details

Älskar mina små guldiga grejer på mina shorts, det gör dom så mycket snyggare..
 

P I N K


glooooves

Köpte dom här grymt sköna och fina stickade vantarna igår faktiskt på gekås.

dagens outfit

Skor ifrån Dr.martens Shorts ifrån Gina (har satt på nitargrejerna själv) Tröja ifrån H&M Kofta ifrån (?) Halsband ifrån (?) Jacka ifrån H&M Sjal (sis) ifrån Chelsea (?) Vantar ifrån Gekås så jäkla sköna!

I miss the summer, don't you?


daarker

Har ju alltid lite mörka kläder,  typ som grå och svart osv..det märks på kläderna jag har på min klädställning 

S W A G

Haha, älskar bilden på Love! swaggy boy

from china

Fick dom här söta plånböckerna av min moster när dom hade kommit hem ifrån Kina♥
Vill även säga ett STORT FET GRATTIS till min underbara moster som faktiskt fyller år idag! Du är bäst!!! Hoppas att du får en underbar dag så får vi komma upp till Borre och fira dig :) Puss

black and white, winter?!?!?

Man får ju ta på sig mössa, vinterjacka, sjal och vantar för att inte frysa på morgorna när man ska till skolan. Fyy..skönt iallafall att jag åker till Turkiet snart! Btw, vad tycker ni om mina vantar? haha, inte världens snyggaste eller vad säger ni? men varma är dom iallafalll...tur att jag ska till gekås imorgon så att jag får köpa nya ;)

pretty little liars lover

Nu har jag kollat klart på alla säsonger och avsnitt som finns, snart (förhoppningsvis snart..) kommer halloween avsnittet ut. gaaaah! längtar! Jag kan inte fatta det att den som jag gillar mest är A...(eller en av dom) fy..

fringe shoes

Give me!

windy hair


uggs

Åh! måste skaffa mig ett par uggs, fick ju ett par av mamma fast jag vill ha ett par till! Löööööve

ego pics


dagens outfit

Inget speciellt..Boots ifrån H&M Jeans ifrån Cubus Linne ifrån H&M Tröja ifrån H&M Örhänge ifrån Uropenn

I love my new haircolor


autumn yellow leaves


dagens outfit

Har varit med Alva och hennes föräldrar i hennes stuga och plockat svamp idag. Så satte bara på mig något, det var så mysigt ute i skogen och i stugan, fast kallt...hehe. Men i stugan eldade vi så det blev varmt och myysigt. Favvo jackan just nu är ifrån H&M och mina underbara Hunters Jeans ifrån Gina Tröja ifrån H&M Kofta ifrån Svea

I like it alooooot

Såååå, vad tycker ni? själv blev jag så jäkla nööjd :) Håret ser nästan svart ut på bilderna, så det framhäver inte direkt den färgen som den egentligen är IRL. ;) xoxo

woopwoop

Vad ska jag göra? hahaaha uppdaterar sen! wish me luck

pics


lilla Noel♥


excited

Vid 6 tiden åker jag upp till Borås (med min ena syrra, brorsorna och mami) för att äntligen få träffa våran lilla kusin Noel som min moster och hennes man har varit i Kina och adopterat :) Åh, längtar så! Tar med mig datorn så bloggar senare idag. xoxo

dagens outfit

Haha, jag gör f*n allt för er, var till och med ute och tog dagens outfit i regn (!) (tack Olivia för att du tog bilderna i regnet haha) Skor ifrån Converse Avklippa shorts ifrån (?) Tröja ifrån H&M Sjal ifrån Indiska Jacka ifrån H&M Armband ifrån olika ställen

Yeah buddy


keep going!

Statestiken har höjts nu den senaste veckan (har kanske länkat den några gånger men ändå..) hoppas att ni stannar här och ni är bäst! 200 läsare är liksom mycket för mig...heheh. Med det här säger jag godnatt. xoxo

4/10-Kanelbullens dag

Sjukt gött med donuts och kanelbullar. Yummie!

random post

Är inte några av mina ikoner på datorn balla eller vad? ;)

Min spotify, ni ser att jag lyssnar mest på min man ;)

I do like every other else does put out-LOL, THAT'S ME

 
 
 
 LOL-SOTRUE is now LOLThatsMe!
Saker som händer i skolan och om skolan...hhehe

by meeee

Gjorde den här mobilväskan igår på syslöjden, nu har dom äntligen fått in nitar där! Så jag haffade på dirren ;)

dagens outfit

SShorts (avklippta jeans) ifrån H&M Blus ifrån H&M Tröja ifrån Lindex Sjal ifrån (?) Mobilväska by mooooi och Armband ifrån olika ställen

todays details

Gjorde mobilväskan i syslöjden idag, så jag satte på mig det då efter jag var klar..

swag inspo

 
 

I like-ZARA

Kolla runt lite på vinterjackor ifrån ZARA (alltid bra att vara ute i god tid, eller man får la snart börja använda vinterjacka hehe..), zara kan faktiskt ha väldigt bra pris ibland, och ibland lite dyyyrt. Hittade några som jag gillade. Kanske att det blir någon av dem som jag kommer att bära i vinter? Men vilken?? alla är ju så snygga! gaahh

Turkiet-Eftalia Village

Den 28:e Oktober (alltså höstlovet!!!) åker alla på min pappas sida förutom Agnes (hon ska på cup) till Turkiet! Det ska bli så jäkla roligt och skönt!!!! :D Taggad till max! Har varit i Turkiet en gång innan, men då var jag liten så jag kommer inte ihåg så mycket..Men det ska verkligen bli suuuper! Här ovan ser ni lite bilder hur hotellet vi ska bo på ser ut osv..det verkar ju som om att det är värsta vattenlandet, azum! Och så kommer vi även att ha all inclusive. Vilket innebär att man får ta huur mycket mat som helst varje dag! Och ni ser ju på en av bilderna ovan lite av maaaten, fyyy så jäkla gööttt! Jag älskar ju maaaaat!!! ;) Så det ska bli så jäkla underbart! Kommer även att shoppa (men först och främst sola och bada och bara njuuuta), b.la converse. Fake shit ;) Haha! Har även hört att i Turkiet har dom mycket abercrombie fitch kläder (men antar att det inte är äkta..) But I like it anyway. Men i Malmö ska ju en abercrombie fitch affär öppna och vi kommer att åka ifrån Malmö så då ska vi åka förbi det köpcentret där abercrombie fitch affären ligger i, så sjukt nice. Längtar ssssååååå! Kan det inte bara gå en heel månad snart och bli hööstlov! Please..

dagens outfit

Väldigt chill och enkel outfit..chill! Linne ifrån (?) Jeans ifrån Gina Kofta ifrån Svea Skärp ifrån (?) armband ifrån olika ställen

todays bracelets

Älskar att piffa upp outfiten med en massa olika och blande stilar med armband.

coozy timeee

Right now: Bästa filmen, never say never med Te och fruktsallad, banan och hallon.

next up: project runway

Nu kl.20.00 är det premiär för project runway sverige, det får man bara inte missa! Och det gör ju heller inte så mycket att sofie fahrman kommer vara den som ''leder'' programmet, gaaah! avgudar hennes blogg och hennes kläder. Ett fet +

update after schoool

uppdaterar mer efter skolan. xoxo
 

RSS 2.0